+4 0748 01 11 11
Image Alt

Remodelare corporala

  /  Remodelare corporala

BODYSHAPE TREADMILL

BODYSHAPE TREADMILL

ROLLSHAPE

VIBRASHAPE

ACTIVESHAPE

ACTIVESHAPE

Descoperă Beneficiile Inhalațiilor cu Oxigen- Prietenul tău fidel în călătoria spre Sănătate și Frumusețe

Oxigenul stă la baza funcționării corecte a principalului mecanism de schimb de energii și materii al organismului nostru: METABOLISMUL.

Oxigenul este cel care îi permite organismului uman să transforme carbohidrații, grăsimile și proteinele din alimentele pe care le consumăm în energie. Mai mult oxigen, înseamnă mai multă energie.

Sedentarismul, fumul și poluarea scad abilitatea noastră de a absorbi oxigen, în timp ce stresul și o dieta neadecvată măresc nevoia organismului de oxigen determinând simptome ca: oboseala mentală și fizica şi îmbătrânirea prematură.

Apa este viață!

Privită la microscop, apa energizată în mod subtil cu ajutorul fiolei VitaJuwel se prezintă sub forma ei cea mai nobil, apă “prețioasă” abia izvorâtă din adâncuri, trecută şi filtrată printr-un strat de cristale semiprețioase care ii redau mesajul inițial.

Spre deosebire de puritatea apei obişnuite, puritatea cristalelor semipreioase este neschimbată de mii de ani.

Modul de acționare al VitaJuwel

Cristalele prețioase din interiorul fiecărei fiole de VitaJuwel, dețin forțe energetice care se transmit în mod subtil în apa care le înconjoară.
Este vorba de frecvențe şi unde electromagnetice măsurabile. Sunt aceleaşi vibrații care stau la baza funcționarii ceasurilor moderne cu cuart.
Apa “prețioasă” obținută prin influența energiei cristalelor prețioase şi semiprețioase asupra structurii moleculare a apei potabile este tot mai apreciată de catre consumatori. Cu toate acestea apa “prețioasă” nu reprezintă o noutate. Medicul grec Dioskurides relatează într-un manuscris din secolul I i.e.n. despre aplicații de acest gen. Calugărița Hildegard von Bingen descrie in jurul anului 1000 e.n. efectul curativ al apei tratate cu cristale semiprețioase.

Transformarea apei potabile în apă “prețioasă” se explică prin faptul că apa, având o memorie informaționala în structura ei moleculară, îşi recapătă prin expunerea la energia cristalelor, mesajul inițial avut în momentul apariției la suprafață.

Producția de apă „prețioasă”

Mulți au folosit până acum metoda prin care pietrele prețioase ți semiprețioase se introduc direct în apă, cristalele intrând astfel în contact direct cu apa. în ciuda faptului ca pietrele trebuiesc curățate foarte des şi cu multă grijă, contactul direct cu apa face ca diverse substanțe şi impurități să treacă din pietre în apa şi să contamineze apa.

Prin utilizarea VitaJuwel acest pericol este inexistent, deoarece toate impuritatile din pietre rămân în interiorul fiolei. Impuritățile plutesc în lichidul din interiorul fiolei şi nu ajung în apa potabilă. Aceasta este avantajul decisiv al VitaJuwel.

Bucură-te de beneficiile apei energizate în DEPLINĂ SIGURANȚĂ la Clinica Eliade!

Remodelarea corporala defineste si sculpteaza corpul, indepartand excesul de grasime localizată, tratează aspectul de coajă de portocală al pielii și îmbunătățește elasticitatea si fermitatea pielii.

Vacuum-ul corporal este un tratament de remodelare corporala și anticelulitic realizat cu ajutorul unui aparat care realizeaza un masaj de tip aspiratie, in urma caruia grasimea localizata și celulita sunt eliminate, pielea capatand un aspect tonifiat.

Tratamentele corporale sunt tehnologiile de ultima generatie cu ajutorul carora putem ajuta zonele cu probleme ale corpului ( grasime in exces, piele flască, celulita) sa capete un aspect  tonifiat si sculptat.
Tratamentele corporale au cele mai bune rezultate atunci cand sunt îmbinate cu sportul și alimentatia sanatoasa.

Tratamentele cele mai eficiente in remodelarea corporala, in tratarea celulitei si in redarea fermitatii pielii sunt cele care utilizează tehnologiile cu Radio frecventa, vacuum, masaj cu role și infrarosu: Active Shape, Rollshape, Vibrashape, Bodyshape Treadmill.

De asemenea, masajul anticelulitic simplu sau cu bete de bambus este foarte eficient in remodelarea corporala, tratarea celulitei si reglarea retenției de apa din organism.

Procedurile de remodelare corporala anticelulitice cele mai eficiente sunt: Rollshape – masajul cu role si radiofrecventa și echipamentul ActiveShape care utilizează tehnologia de masaj cu role, vacuum și infrarosu.

Remodelarea corporala a abdomenului se realizează cu ajutorul echipamentului Activeshape, care utilizează o tehnologie de masaj cu aspirație, role și radio frecventa, supranumit si metoda de liposucție neinvaziva.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin