+4 0748 01 11 11

Clinica Eliade este locație de încredere acreditată DEKRA: Certificare Pentru Standarde Stricte De Sănătate Și Siguranță

TF_Eng_10_22

Clinica Eliade – Medicină Integrativă a obținut cu nota A+, în urma unui audit complex, acreditarea DEKRA:
certificare care o atestă că este o locație medicală de maximă încredere, care a implementat standarde stricte de sănătate și siguranță sanitară împotriva răspândirii COVID-19, conforme cu standardele sanitare internaționale ale Organizației Mondiale a Sănătății.

Ce înseamnă certificarea DEKRA?

Compania germană de auditare DEKRA este una dintre cele mai importante din lume. Aceasta activează în domeniul siguranței de peste 90 de ani, în peste 60 de țări. Organizația oferă servicii de expertiză calificate și independente în domeniul siguranței împotriva răspândirii COVID-19.

Clinica Eliade a primit această certificare ce confirmă implementarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19 pe întregul spațiu de desfășurare al activității Clinicii, și atestă informarea, comunicarea și implementarea perfectă a măsurilor de prevenție a întregului personal angajat, cât și a pacienților.

„Sănătatea și siguranța echipei noastre și a pacienților noștri a fost dintotdeauna și este în permanentă PRIORITARĂ pentru noi. De aceea, pe lângă măsurile de siguranță și sănătate recomandate de Organizatia Mondială a Sănătății pe care le respectăm și implementăm zilnic încă dinaintea apariției pandemiei de COVID-19, în clinica noastă există măsuri complexe de siguranță sanitară. Din Protocolul de Dezinfectare al Clinicii, pe lângă măsurile uzuale și cele impuse de contextul pandenic, fac parte echipamente de dezinfecție care asigură securitatea sanitară a tuturor spațiilor și suprafețelor, până la cea mai mică zonă.

Abordăm siguranța sanitară prin trei metode speciale ca: Generatoare de Ozon – renumite în eficiența împotriva virusurilor, fungilor, bacteriilor și mucegaiurilor, pentru suprațetele foarte mici am adăugat suplimentar Lămpi de mână portabile cu Ultraviolete ce înlătură până la 99% din virusuri și bacterii și Nebulizatorul cu Peroxidul de Hidrogen, tehnologie nouă de înaltă eficiență,  folosită în străinatate în sălile de operații.” declară Cristina Timiș, Fondator și CEO Clinica Eliade.

Despre Clinica Eliade

Clinica Eliade promovează medicina integrativă care îmbină armonios practici, tratamente şi terapii moderne cu principii milenare. Este o medicină holistică care se adresează tuturor dimensiunilor ființei noastre: fizică – emoțională – mentală – energetică , personalizat și cauzal, ținând cont de unicitatea ființei noastre și ia în considerare întregul stil de viață, relații sociale, relațiile cu ceilalți şi cu noi înşine, profil emoțional, tipare de gândire, de comunicare, de răspuns emoțional, tipare de nutriție, de mişcare, de somn, mediul de lucru și de viață.

Medicii și Terapeuƫii Clinicii sunt plurispecializati, pregătiti holistic ceea ce oferă pacientului o călătorie spre sănătate și frumusețe complexă și personalizată, alături de adevărați profesioniști. Medicina integrativă, acest suflu nou, prin rezultatele spectaculoase pe care le înregistează în abordarea terapeutică, prin împletirea armonioasă a metodelor de evaluare, diagnosticare şi tratament moderne,cu cele din medicina alternativă, aduce în atenția publicului O NOUĂ PARADIGMĂ MEDICALĂ.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa:
www.clinicaeliade.ro
office@clinicaeliade.ro
+40 (748) 01 11 11
+40 (756) 082 204
+40 (742) 131 111

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin