+4 0748 01 11 11

Zein Obagi: Tratamentul potrivit tenului acneic si seboreic

  /  Beauty   /  Zein Obagi: Tratamentul potrivit tenului acneic si seboreic
2017-08-23
Acneea este una dintre cele mai neplacute afectiuni ale pielii. Fie ca vorbim despre impactul psihologic pe care il are sau de neplacerile din punctul de vedere al sanatatii, acneea este, fara doar si poate, o afectiune care trebuie tratata de urgenta.
Sigur, consultul medical este o urgenta pentru a stabili cauza aparitiei acneei, iar specialistul Clinicii Eliade, medicul dermatolog Nazila Saki poate investiga perfect aceasta situatie. Complementar, insa, cosmeticianul Olivia Veverita propune linia Zein Obagi, tratamentul potrivit tenului acneic si seboreic.

”In cazul tenului gras, tenului acneic, in cazul persoanelor care sufera de rozacee, in cazul porilor mariti, cosurilor inflamate, punctelor albe sau a pustulelor, pentru pacientii care au crize periodice de acnee in zone localizate, tratamentul propus de Zein Obagi este cel mai recomandat”, explica specialistul.

”Combinatia dintre acidul salicilic – care face o exfoliere profunda – si masca potrivita pentru inchiderea porilor, da rezultate uimitoare, pacientii observand rezultate imediate dupa primele sedinte de tratament”, continua specialistul Clinicii Eliade, Olivia Veverita.

Tratamentul dureaza aproximativ 50 de minute si are 8 etape – curatare, exfoliere, activare, pregatire, peeling, neutralizare si curatare, masaj si masca, stabilizare, hidratare si calmare, protectie solara.

In loc de concluzie, este important sa trecem aici declaratia creatorului acestui tratament fabulos, Zein Obagi. ”Filozofia mea consta in tratarea bolilor de piele, având in vedere pielea in ansamblul ei, deoarece boala afecteaza nu doar o portiune a pielii, care poate fi vazuta sau atinsa, de fapt boala afecteaza toate celulele si este necesar sa tratam fiecare componenta pentru ca pielea sa-si recapete sanatatea”, declara reputatul medic dermatolog.

 

Pentru programari :

+4 0374 48 88 88

+4 0748 01 11 11

 Clinica Eliade

  „ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin